Sosia Andei Adam şi foşti concurenţi, printre care Afina Madoian, urcă pe scena „X Factor“

Seara de 20 noiembrie aduce ultima audiție cu juriul la „X Factor“. Ultimii concurenți care speră să treacă în etapa următoare a show-ului de la Antena 1 vin în fața juraților cu momente care mai de care mai atent pregătite.

anne marie sosie anda adam_DSC0396

O tânără din București, care seamănă foarte bine cu Anda Adam, va atrage atenția de cum va păși pe scenă. Cu o atitudine relaxată și pozitivă, aceasta va povesti că iubește muzica și cântă de la 6 ani, deși în prezent este manager la o firmă de construcții. Anne Marie recunoaște că i s-a mai spus că seamănă cu Anda Adam și speră să devină cel puțin la fel de faimoasă ca aceasta.

De la Chișinău, direct pe scena X Factor. 5 voci diferite își unesc forțele pentru a trece mai departe. De facturi diferite, aceste voci masculine ale băieților din trupa Nobil se vor completa una pe cealaltă într-un moment cu totul și cu totul neașteptat. Iar unul dintre ei va recunoaște cu umor că are o motivație cât se poate de importantă la X Factor: să o impresioneze pe Delia! Pentru a-i diminua emoțiile, Delia va merge pe scenă lângă un concurent și îi va da lecții de dans.

afina madoian x factor 2015IMG_7222

În aceeaşi ediţie, o serie de concurenți care și-au mai încercat norocul în sezoanele trecute se întorc pentru a demonstra că între timp s-au perfecționat și merită să ajungă mult mai departe în concurs. Unul dintre acești concurenți este Afina Madoian, cea care anul trecut a pierdut în fața lui Cocoon și a ratat astfel galele live, fiind decisă acum să meargă în finală.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here