Boier Bibescu a lansat, alături de Glance şi Stella, un online video pentru piesa „Povestea ei“

După ce a lansat „Pare uşor“, alături de Sarmalele Reci, Boier Bibescu rămâne în aceeaşi zonă dramatică şi ne prezintă piesa „Povestea ei“, o colaborare cu Glance şi Stella.

boier bibescu glance stella povestea ei

Boier Bibescu ne aminteşte prin noua lui melodie că nu toate lucrurile sunt roz într-o relaţie de iubire, ba mai mult, întâlnim situaţii în care vina este pasată de la un partener la altul.

„De cele mai multe ori, piesele produse de mine au fost inspirate din realitatea mea sau a oamenilor din jurul meu. La fel s-a întâmplat şi cu ‘Povestea ei’, melodie pe care am scris-o în două ore, după ce am stat la poveşti cu un prieten de-al meu despre problemele lui cu iubita. Le-am arătat ideea piesei lui Alex Velea şi Rashid, care imediat au scris refrenul. Vocea Stellei s-a potrivit mănuşă cu refrenul, iar Glance este cel care concluzionează povestea piesei. Totul s-a legat foarte bine şi repede“, a spus Boier Bibescu.

Pentru videoclipul online al cântecului, Boier Bibescu a colaborat cu un regizor din Canada, Yossef Berrouard, pe care l-a descoperit pe Internet.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here