Boier Bibescu a lansat, alături de The dAdA, videoclipul melodiei „Ok“

Inspirat din viaţa de zi cu zi, în care un “ok” poate însemna uneori “bine, bine”, dar alteori poate fi traducerea pentru “las-o aşa”, Boier Bibescu a lansat alături de băieţii de la The dAdA o piesă veselă şi motivaţională, care ne îndeamnă să vedem partea pozitivă a lucrurilor, mai pe scurt “OK”.

Boier Bibescu - OK“Prima dată am compus refrenul, iar celelalte versuri au venit în urma experienţelor mele, atât cele bune, cât şi cele rele. Cu băieţii de la The dAdA am colaborat pentru prima dată acum trei ani, când le-am remixat piesa “Ne doare la”. A venit momentul să facem şi o piesă împreună, care ne reprezintă pe toţi”, spune Boier Bibescu.

De cealaltă parte, băieţii de la The dAdA au adăugat: “De când am văzut versurile, am ştiut că piesa ni se potriveşte, ne-a plăcut pe loc. La clip a fost mare caterincă, am râs mult, mai ales că am avut în jurul nostru si mulţi actori de comedie. A fost relaxant, distractiv şi am avut un vibe bun, se vede asta şi în clip”.

Pentru producţia piesei, artistul a colaborat cu Alex Maţaev, iar regia videoclipului este semnată chiar de artist, alături de Stella.

Dintr-un clip colorat, plin de energie, precum “OK”, nu avea cum să lipsească gaşca lor de prieteni, aşa că artiştii i-au invitat pe platoul de filmare şi s-au pus pe distracţie. Printre protagonişti se regăsesc astfel Simona Nae, Natanticu, Alex Mataev, Stella, Andrei Chermeleu, Tamy, Cristi Martin şi mulţi alţii.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here