Alina Eremia: „Prefer un bărbat cu barbă decât fără“

Invitată la matinalul Kiss FM realizat de Sergiu și Andrei, Alina Eremia a dezvăluit reacțiile la schimbarea recentă de look, mărturisindu-le fanilor că preferă bărbații cu barbă.

Alina Eremia

„Avem planuri mai mari cu piesa aceasta, vrem să depășim granițele țării. Importantă pentru mine este în continuare piața românească, dar de ce să nu încercăm și pe plan internațional?”, a spus Alina la Kiss FM.

„Mi-am dorit prin această piesă să-mi exprim cât mai mult personalitatea și, din punctul meu de vedere, am reușit. Văzând rezultatele, eu zic că se apropie de ceea ce sunt eu cu adevărat. Nu că ceea ce am cântat până acum nu m-a reprezentat, dar există etape în viața și sunt mai multe părți ale personalității mele pe care vreau să le arăt și asta e una din ele, hip-hoperiță”, a continuat invitata.

Cântăreața a răspuns și câtorva întrebări ale ascultătorilor Kiss FM, fanii aflând astfel și ce greutate are artista. „Am 60-61 de kilograme. Bine, am și 1,75 m înălțime și cred că se contrabalansează destul de bine înălțimea cu greutatea”, a dezvăluit ea la Kiss FM. De asemenea, Alina a povestit și cum se antrenează la sală. „Mă axez mai mult pe picioare și pe cardio”, a spus ea, adăugând că sportul nu e suficient pentru siluetă și că are grijă și la alimentație. „Sfatul meu: contează să te simți bine în pielea ta, nu contează ce spun cei din jurul tău”, a declarat Alina Eremia.

Invitata a recunoscut că nu-i prea plac bancurile cu Alinuța și că nu știe niciunul. „Am refuzat să le învăț. Sunt foarte urâte bancurile cu Alinuța”, a declarat ea.

„Ai mei n-au avut nimic împotrivă, ba din contră, au fost încântați că sunt ‘mai de vârsta mea’, cum zic ei. Deci a fost binevenită schimbarea – mult spus schimbare. Am abordat oarecum un alt stil”, a declarat Alina Eremia după ce realizatorii Kiss FM au abordat subiectul noului look.

La rândul lui, Andrei i-a povestit artistei că mama lui nu e de acord cu barba pe care și-a lăsat-o, ceea ce a făcut-o pe invitată să declare că nu are nimic împotriva părului facial. „Eu prefer cu barbă decât fără. Te arată de vârsta ta”, i-a spus Alina realizatorului Kiss FM. Andrei a profitat repede de ocazie pentru a o suna pe mama sa pentru ca Alina s-o convingă în direct că nu are rost să-l mai întâmpine cu aparatul de ras ori de câte ori o vizitează.

„Doamnă, să știți că băiatului dumnevoastră îi stă foarte bine cu barbă. Ce-i drept, ar trebui s-o mai îngrijească, dar nu ar trebui să renunțe de tot la ea. Mi se pare că i se potrivește, că-l arată de vârsta lui. Nu neapărat că-l maturizează, dar, dacă ar renunța de tot la ea, l-ar face mai copil și un bărbat trebuie să-și arate vârsta, nu?”, i-a spus artista.

Alina a încercat să face și un târg cu mama lui Andrei: dacă nu-i va mai cere să se bărbierească, îl va determina să-și calce tricourile. Deal-ul nu prea a fost pe placul lui Andrei, care e de părere că tricourile nu au nevoie de fierul de călcat. Mama lui Andrei a promis că nu va mai fi anti-barbă. „Puteți să vă exprimați punctul de vedere în continuare. Adică are nevoie de o femeie dură în viața lui”, a glumit cântăreața.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here