Cabron a lansat o nouă melodie însoțită de videoclip, „Bombele“

Cabron lansează single-ul și videoclipul „Bombele“. Muzica și textul sunt compuse de Cabron, Lucian Nagy și Florin Boka, iar piesa este produsă în studiourile HaHaHa Production. Single-ul este extras de pe albumul „Lupu DPM“, care va fi disponibil pe platformele de streaming și download din 24 iulie.

cabron bombele videoclip

Videoclipul piesei „Bombele“, regizat de Iulian Moga, pune în scenă protestele din stradă și evidențiază conflictele care au loc la nivel global. Imaginea este completată de mesajul piesei, care rezonează profund cu problemele actuale ale oamenilor, atât din țară, cât și de peste hotare.

„Piesa asta este, de fapt, un comunicat, un statement. Și mă interesează foarte mult să ajungă mesajul la cât mai multă lume. Nu avem noi nevoie de bombele și rachetele lor. În România trăim Raiul pe Pământ față de ceea ce se întâmplă în lume. La ora asta, într-un oraș din lume, explodează o bombă. Noi nu avem nevoie de așa ceva, suntem noi cu ai noștri, cu bune și cu rele. Eu nu vreau să mai merg cu copilul meu de mână pe stradă și să treacă convoaie americane pe lângă noi, să trebuiască să stau să-i răspund din nou la întrebări de genul: ‘Pentru ce ne trebuie tancuri?’ sau ‘De ce dau unii și alții cu rachete?’”, a spus Cabron.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here