floWmo a lansat videoclipul melodiei „My beat“

floWmo, noul proiect muzical out-of-the-box, a stârnit deja reacții în industrie inainte de lansare. Primul single, #MyBeat, a ajuns întâi la urechile mai multor nume mari de la noi din țară. Cătălin Măruță, Adela Popescu, Amna, Liviu Teodorescu și Adda sunt doar o parte dintre personalitățile care au fost cucerite de prima piesă floWmo.

floWmo#MyBeat are un sound original, soundul “floWmo” – o combinație de pop, dance, minimal pop, retro, acustic, care te cucerește din prima ascultare. “Nu știm ce gen muzical este .E greu să îl încadram undeva. Noi îi spunem pentru că e… natural – te trece prin toate stările într-un mod minimalist și complex, în același timp”.

floWmo este format din doi artiști, producători și songwriteri români de succes, care au compus piese number one și top 10 în topurile radiourilor de la noi din țară. Cei doi băieți floWmo au experiență internațională – au avut sesiuni în SUA, Londra și Suedia, lucrând cu compozitori care au scris pentru Rihanna, Miley Cyrus sau Pussycat Dolls.

“Iubim muzica. Și am pus în floWmo tot sufletul nostru și toată energia noastră bună pentru oamenii care ne ascultă. floWmo e mai mult decât muzica – floWmo e o stare, e un vibe, iar #MyBeat este o piesă care îți arată că doar de tine depinde să îți îndeplinești visurile. La proiectul floWmo lucrăm de aproape 2 ani și, în timp ce lansăm acum primul single, pregătim deja primul album”.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here