Carine a lansat melodia „Ghost”

Carine a lansat un nou single: „Ghost”, compus de către Irina Rimes împreună cu DJ Sava și Alex Cotoi. O poveste de dragoste din trecut ce bântuie prezentul, „Ghost” este un single fresh ce i se potrivește perfect vocii frumoasei artiste.

Carine - Ghost„Pentru mine ‘Ghost’ reprezintă mai mult decât un single foarte bun. «Ghost» este o poveste lungă ce a început acum doi ani. Este o piesă prin care m-am descoperit și prin care am reușit să-mi transmit toate emoțiile în toată această perioadă. Când am încercat să o cânt pentru prima data, era și Irina lângă mine și îmi spunea să am încredere fiindcă această piesă o pot cânta doar eu sau ea. Single-ul acesta a adus schimbări radicale în viață mea și mulți oameni frumoși alături de care am ajuns să lucrez și la care nu m-aș fi așteptat vreodată. În urmă cu doi ani, totul era doar un vis, acum totul se intamplă”, declară Carine.

În septembrie 2018, Carine a lansat „No Time”, o piesă dance cu un videoclip misterios, plin de culoare. După succesul colaborării lui Carine cu DJ Sava pentru piesa “Sea Lo Que Sea”, a urmat “Magique”, prima ei piesă din cariera solo, cu un videoclip senzual. Vara trecută, Carine a urcat pe scenă în fața a mii de oameni alături de DJ Sava în cadrul ENMODA International Awards Night, unul dintre cele mai importante festivaluri de muzică din Balcani.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here