Zadi și Irina Flow au lansat videoclipul melodiei „Your attention“

“Your attention” este o piesă compusă de ZADI, alături de Irina Flow, Marius Moga,Octavian Mihai și Robert Toma, autori la DeMoga Music Publishing.

Zadi - Your Attention

“Your Attention”poate fi gasită acum pe toate platformele digitale, inclusiv Spotify, Apple Music și TIDAL. Single-ul face parte din primul EP al artistei ZADI și urmează să fie lansat înprimăvara acestui an.

ZADI, pe numele ei Diana Rubinescu, face parte din echipa DeMoga Music din 2016,timp în care a compus numeroase piese pentru alți artiști, cel mai recent songwritingfiind pe noul single MONOIR feat. BRIANNA – SHADOWS. Cu un timbru special și o prezență Urban Soul-R&B, ZADI plănuiește să treacă granițele prin muzica ei și să se poziționeze printre artiștii indie de top, prin sound decalitate și muzică cu mesaj.

Labelul DeMoga Music este prezent pe piața muzicală din 2003 și s-a remarcat dreptun hub creator de artiști și proiecte muzicale, printre care se numară Morandi, What’sUp, Adda, Liviu Teodorescu, Robert Toma, Alex Parker, Mark Azekko, Irina Flow și mulțialții.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here