Carla’s Dreams a lansat o nouă melodie însoţită de videolip, „Anti Csd“

Carla’s Dreams prezintă „Anti CsD“, o nouă piesă care va fi inclusă pe următorul album, ce va fi lansat anul acesta.

carlas dreams anti csd videoclip

Melodia „Anti CsD“ este compusă de Carla’s Dreams şi produsă de Alex Cotoi, iar videoclipul a fost filmat în Chişinău, în regia lui Roman Burlaca, în timp ce DoP a fost George Secrieru.

Mesajul piesei este unul neobişnuit şi poate fi interpretat atât ca un dialog intern, cât şi ca o dezbatere a unor opinii publice pe câteva subiecte, printre care unele mai delicate.

„Uneori, dialogul intern, oricare ar fi natura acestuia, este mai important decât un dialog public. Uneori, o poziţie se sculptează prin perioade cu multe dialoguri de acest fel. Şi mai e ceva, dar asta e la mintea fiecăruia. Ceea ce ştim sigur este că mulţi dintre cei care vor citi acest post, pe această pagina, ne vor întelege exact cum ne dorim. V-am cuprins. Ambii“, au spus cei de la Carla’s Dreams.

Carla’s Dreams va lansa pe 13 mai albumul „AntiExemplu“ printr-un show la Arenele Romane. „Pe albumul ‘AntiExemplu’, ne-am permis câteva licenţe. Chiar şi titlul este un cuvânt care nu există, dar semnificaţia căruia ne pare intuitiv clară. Acest concept îl vom dezvolta şi în continuare, în diferite viziuni“, au încheiat artiştii.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here