Carla’s Dreams lansează single-ul ”Scara 2, etajul 7” (VIDEO)

Carla’s Dreams revin cu un nou single care se numește ”Scara 2, etajul 7” și care a fost compusă și produsă de Carla’s Dreams, Sebastian Barac, Marcel Botezan, cu care artiștii au mai colaborat pentru ”Secrete” și “Cum ne noi”.

”Scara 2, etajul 7” este o piesă de dragoste în stilul în care artiștii și-au obișnuit deja fanii, cu multă emoție și sensibilitate. Cu 1.62 milioane de abonati pe youtube si peste 500 de mii de urmaritori pe facebook, Carla’s Dreams este o prezenta constanta in topurile muzicale autohtone.

Videoclipul a fost regizat de Roman Burlaca și filmat de Evgheniy Dedkov, iar producția video BR Media Group. In doar cateva ore de lansare, videoclipul piesei a depasit 100 de mii de vizualizari pe youtube, cu sanse reale de a ajunge pe pozitii fruntase in trending.

”Noi am luat o pauză de la procrastinare condiționată și am scris-o. Ca să vă reducem din “gustul amar” al lenevirii impuse … V-am cuprins!”, au spus Carla’s Dreams.

Carla’s Dreams încep toamna în forță cu ”Scara 2, etajul 7”, un single care vine după o vară cu super reușite și 3 piese în top 10 pe Mediaforest ”Secrete”, ”Seară de seară” și ”3 inimi” cu Irina Rimes.

De altfel, ”Secrete” este pe locul 1 în Mediaforest Summer Chart 2020.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here