Cătălina Mihalache a lansat primul videoclip din carieră, realizat pentru piesa „Rockin’ around the Christmas tree“

Cătălina Mihalache este o tânără artistă care, la numai 10 ani, își lansează, cu sprijinul Bravissimo Music, primul videoclip din cariera muzicală, „Rockin’ Around The Christmas Tree”, una dintre cele mai frumoase şi vesele colinde de sărbători.

CatalinaPentru a încheia cum se cuvine un an plin de implicare şi foarte multă muncă depusă, Cătălina Mihalache, elevă Bravissimo Art School şi artist desăvârşit Bravissimo Music, ne-a pregătit o mare surpriză în preajma sărbătorilor de iarnă, o interpretare inegalabilă a melodiei „Rockin around the Christmas Tree”, lansată de faimoasa Brenda Lee în 1958, la vârsta de 13 ani.

Deşi este doar un copil, Catalina Mihalache, elevă în clasa a 4-a D la Școala Nr. 190 Marcela Penes, studiază canto la Bravissimo Art School de 3 ani şi jumătate, îndreptându-şi atenţia în ultima perioadă şi către studiul chitarei.

“Muzica mă reprezintă, face parte din viaţa mea”, ne mărturiseşte acest copil frumos şi extrem de talentat, pentru care muzica este cel mai bun prieten şi partener de joacă.

 

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here