„Te cunosc de undeva“: costumul cu trei numere mai mare i-a dat de furcă Andreei Antonescu

Sâmbătă, 12 decembrie, de la ora 20.00, Andreea Antonescu va purta, pentru transformarea sa în Cătălin Crișan, un costum mult prea mare, care îi va da ceva bătăi de cap.

TCDU - Te cunosc de undeva„Era cu cel puțin trei numere mai mare. Fetele de la costume au trebuit să-l coasă pe mine, ca să stea, cât de cât. Mă împiedicam rău în pantalonii aceia… A fost distractiv. De altfel, am înțeles că, într-o vreme, Cătălin chiar purta pe scenă costume mai măricele”, spune Andreea.

În schimb, piesa “Dacă pleci” nu i-a creat concurentei de la “Te cunosc de undeva!” absolut nici o problemă. “Știam această piesă de mică, la fel ca și “Vorbește marea” sau “Mama”, alte două melodii foarte cunoscute din repertoriul său. Pe Cătălin Crișan l-am admirat dintotdeauna. Știam că e foarte cult și, până la un anumit moment, am apreciat discreția lui în privința vieții personale. Îmi amintesc când venea să cânte la Galați, în spectacole, alături de Laura Stoica. Eu eram în culise și le sorbeam fiecare gest, fiecare cuvânt. Apoi, am ajuns să cânt pe aceeași scenă cu ei”, povestește Andreea Antonescu.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here