Chris Oliver a lansat o nouă melodie, „Nu ştii ce vrei“

Chris Oliver, pe numele său real Bogdan Giuglea, revine cu un nou single, „Nu ştii ce vrei”, o piesă cu un mesaj foarte puternic, acela de ne face să preţuim la timp ceea ce avem şi să luptăm pentru a ne îndeplini visele.

Chris Oliver

„Sunt oameni bolnavi pentru care viaţa reprezintă o luptă continuă. Sunt părinţi care luptă pentru copii lor până în pânzele albe. Sunt copii care nu au cerut să se nască, dar s-au născut, ca apoi să fie abandonaţi. Pe de altă parte, sunt oameni cărora nu le lipseşte nimic, sunt sănătoşi, frumoşi, care îşi bat joc de viaţa lor consumând droguri, alcool, practicând sporturi extreme, etc. Sunt oameni care renunţă la viaţa lor doar pentru o iubire pierdută sau din cauza unui eşec profesional. Sunt oameni fără motivaţie, oameni care au renunţat la visele lor sau care pur şi simplu nu mai ştiu să se bucure de viaţă. Am o întrebare care sper să te facă să te gândeşti sau să-ţi reaminteşti de visele tale. Sigur ştii ce vrei?”, a declarat Chris.

Piesa „Nu ştii ce vrei” va beneficia în curând şi de un videoclip pe măsură, fiind produsă de Chris Oliver Records, iar muzica, versurile şi orchestraţia sunt semnate Bogdan Giuglea.

Citeste si despre:

TBoys au lansat „La Vale", colaborare româno-portugheză, alături de Krissa și Rickardo Priceless
Ilinca Stan, tânăra pe care publicul a urmărit-o pe scena Românii au talent, lansează piesa „Copii”
Mădălina Lungu a lansat videoclipul piesei "Șoapte de iubire"
Trupa Bere Gratis și Teodora lansează “Ce mai faci, copile?” o piesă emoționantă

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here