Raluka, de acord ca piesa „Aer“ să devină imnul RATB

Invitată miercuri, 8 octombrie, la matinalul realizat de Sergiu și Andrei la Kiss FM, Raluka le-a dezvăluit fanilor că, deși a lansat o piesă solo, ‘Never Give Up’, nu se gândește la întreruperea colaborării cu DJ Sava și că Grasu XXL se numără printre artiștii preferați. Artista a povestit că se gândește să-și cumpere o mașină și că nu este un șofer „foarte prost”.

Raluka la Sergiu si Andrei ( Kiss FM )

„Mie îmi place foarte mult melodia ta ‘Aer’ și refrenul ‘Am nevoie de aer’. Dacă ți s-ar propune, ai fi de acord ca piesa aceasta să fie imnul RATB? Sunt mulți oameni care vor aer”, a glumit Andrei. „N-ar fi rău. Și aș face mulți bani pe treaba asta”, a râs invitata.

Imaginația lui Andrei nu s-a potolit însă cu una, cu două. „Ipotetic vorbind, ce trebuie să facă cineva pentru a te convinge să faci un videoclip cu Ruby, în care să fie vorba despre cât de mult vă doare spatele și vă masați una pe alta?”, a întrebat realizatorul Kiss FM. „Dacă ar fi o chestie în care ar trebui să râdem foarte tare, o zi, două cred că m-ar convinge”, a răspuns Raluka.

Raluka le-a dezvăluit ascultătorilor Kiss FM că are permis de conducere de patru luni, dar că nu șofează. „Încă nu conduc, pentru că nu mi-am luat mașină, dar îmi voi lua în curând. În momentul în care îmi iau mașinuța, vin frumos și vă plimb, ca să vedeți că nu sunt un șofer foarte prost”, a declarat ea.

„Sunt fan declarat Grasu XXL”, a mai mărturisit artista.

Sergiu și Andrei i-au citit cântereței comentariul unui fan, care susținea că una din piesele ei seamănă cu ritmul melodiei Chemistry (Velvet). „Ideea asta cu piesele seamănă între ele… Muzica s-a scris deja de vreo două ori”, a râs invitata, care a cântat live la Kiss FM piesa ‘Never Give Up’.

„E o piesă care anunță oarecum publicul că eu n-am renunțat la cariera mea solo”, a declarat Raluka despre piesa ‘Never Give Up’, adăugând că va continua colaborarea cu DJ Sava.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here