Raluka, de acord ca piesa „Aer“ să devină imnul RATB

Invitată miercuri, 8 octombrie, la matinalul realizat de Sergiu și Andrei la Kiss FM, Raluka le-a dezvăluit fanilor că, deși a lansat o piesă solo, ‘Never Give Up’, nu se gândește la întreruperea colaborării cu DJ Sava și că Grasu XXL se numără printre artiștii preferați. Artista a povestit că se gândește să-și cumpere o mașină și că nu este un șofer „foarte prost”.

Raluka la Sergiu si Andrei ( Kiss FM )

„Mie îmi place foarte mult melodia ta ‘Aer’ și refrenul ‘Am nevoie de aer’. Dacă ți s-ar propune, ai fi de acord ca piesa aceasta să fie imnul RATB? Sunt mulți oameni care vor aer”, a glumit Andrei. „N-ar fi rău. Și aș face mulți bani pe treaba asta”, a râs invitata.

Imaginația lui Andrei nu s-a potolit însă cu una, cu două. „Ipotetic vorbind, ce trebuie să facă cineva pentru a te convinge să faci un videoclip cu Ruby, în care să fie vorba despre cât de mult vă doare spatele și vă masați una pe alta?”, a întrebat realizatorul Kiss FM. „Dacă ar fi o chestie în care ar trebui să râdem foarte tare, o zi, două cred că m-ar convinge”, a răspuns Raluka.

Raluka le-a dezvăluit ascultătorilor Kiss FM că are permis de conducere de patru luni, dar că nu șofează. „Încă nu conduc, pentru că nu mi-am luat mașină, dar îmi voi lua în curând. În momentul în care îmi iau mașinuța, vin frumos și vă plimb, ca să vedeți că nu sunt un șofer foarte prost”, a declarat ea.

„Sunt fan declarat Grasu XXL”, a mai mărturisit artista.

Sergiu și Andrei i-au citit cântereței comentariul unui fan, care susținea că una din piesele ei seamănă cu ritmul melodiei Chemistry (Velvet). „Ideea asta cu piesele seamănă între ele… Muzica s-a scris deja de vreo două ori”, a râs invitata, care a cântat live la Kiss FM piesa ‘Never Give Up’.

„E o piesă care anunță oarecum publicul că eu n-am renunțat la cariera mea solo”, a declarat Raluka despre piesa ‘Never Give Up’, adăugând că va continua colaborarea cu DJ Sava.

Citeste si despre:

Cât costă biletele la Ziua lui Ștefan! Connect-R pregătește cel mai tare concert aniversar pe 9 iunie!
Martin Garrix, David Guetta si Armin van Buuren revin la UNTOLD in acest an
Peste 4,2 milioane euro atrasi in comunitatea locala de festivalul Massif din Poiana Brasov
Ilinca Băcilă in juriul la Festivalul de Muzică „Glasul Valahiei 2023” în aprilie, la Amfiteatrul „George Enes...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here