“Cine sunt eu?” – se intreaba Nicole Cherry in cel mai nou single

Nicole Cherry, cântăreață de muzică reggae și pop, de etnie româno-romă, face o introspectie la mijloc de februarie 2020 si lanseaza single-ul “Cine sunt eu?”, prezentat ca o vibratie a vindecarii si transformarii.

“Cine sunt eu?” este o calatorie a expansiunii, este trecerea la iubire, pretuire, liniste. Pentru tot trecutul, pentru ce a fost, pentru trairile imprastiate, pentru dureri si lacrimi, pentru imbratisari si priviri dincolo de masti, pentru vindecare, noua piesa lansata de Nicole Cherry vorbeste despre maturizare si de asumarea propriei valori.

Piesa “Cine sunt eu?” este compusa de catre Adda, Teodor Baghiu, Ana-Maria Stefan si Victor Bourosu, fiind si prima colaborare dintre cele doua artiste. Pentru videoclipul piesei „Cine sunt eu?”, Nicole a lucrat cu Iura Luncasu (regie), Luca-s Art Film (productie), Lucy Faur (styling), George Cozma (hairstyle) si Ana Cucuta (make-up).

Aproape sapte ani de carieră, hituri cu milioane de vizualizări pe YouTube, aproape doua milioane de urmăritori pe Instagram, Nicole Cherry, pe numele său real Nicoleta Janina Ghinea, a devenit cunoscută în anul 2013 cu single-ul “Memories”.

Cu cateva piese de succes la activ care au ocupat locuri fruntase in topuri, peste 300 de milioane de vizualizări, refrene şi show-uri memorabile, trofee importante, dar și alte activități demne de un artist, Nicole Cherry planuieste ca in acest an sa lanseze primul album din cariera.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here