Claudia a lansat videoclipul melodiei „Cuvinte potrivite“

Claudia este o artistă Famous Production, care s-a lansat anul acesta cu piesa „Jos, jos“. Recent a realizat şi un mash-up din refrene româneşti, Shape Of You vs. Hituri româneşti, alături de Edward Sanda, video care a adunat o mulţime de comentarii şi reacţii pozitive.

Claudia Cuvinte Potrivite„Cuvinte potrivite“ este cel de-al doilea single al Claudiei, despre care artista spune că este o piesă venită în această lume a like-urilor şi reţelelor de socializare, în care de multe ori ne rezumăm la aparenţe şi uităm să comunicăm profund, să rostim cuvintele potrivite, care sunt întotdeauna cele pe care ni le dictează inima.

Piesa „Cuvinte potrivite“ este compusă de Claudia, ea fiind unul dintre acei artişti compleţi, care îşi compun propriile piese. Artista cântă la pian de la vârsta de 5 ani, iar prin intermediul acestui instrument şi-a descoperit vocaţia pentru domeniul muzical.

“Sunt deosebit de fericită că am compus şi produs această piesă. Cred că cea mai mare sansă pentru un artist este să îşi producă singur piesele, deoarece astfel le poate transpune exact aşa cum le-a gândit, iar muzica sa va fi una sinceră. Mulţumesc Famous Production pentru susţinere şi votul de încredere”, a spus artista.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here