Alexandra Stan s-a mutat de o lună în Los Angeles

Alexandra Stan şi-a făcut bagajele pe 20 septembrie şi a plecat din România pentru o nouă provocare pe continentul american, în Los Angeles.

Alexandra StanDeşi iniţial şi-a propus să locuiască doar trei luni în America, se pare că perioada se prelungeşte, mai ales că sesiunile de studio s-au înteţit, iar noile creaţii muzicale abia aşteaptă să ajungă la urechile fanilor.

“Îmi place să ies din zona mea de confort şi să fiu într-o continuă evoluţie. În Los Angeles sunt foarte mulţi producători talentaţi, iar “Oraşul Îngerilor” este de asemenea şi oraşul cu cele mai mari studiouri de creaţie. Nu m-am mutat definitiv din România, dar pentru o perioadă voi vorbi mai mult engleza J”, spune Alexandra.

Cu toate că acum “acasă” înseamnă o casă pe plajă cu geamuri mari prin care poate fi admirat Oceanul Pacific, Alexandra Stan nu-şi neglijează carieră internaţională, ba mai mult, în weekend, artista a zburat până în Tokyo, unde o să filmeze un nou videoclip, iar mai apoi ajunge în Turcia pentru a susţine un concert.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here