Olga Verbițchi a lansat, alături de Kio, videoclipul piesei „Pagini albe“

Olga Verbițchi, tânăra câștigătoare a sezonului al șaselea „X Factor“, a lansat în acest weekend o nouă piesă. „Pagini albe“, cel de-al doilea single din cariera talentatei artiste, este compus de Andy Platon, Zagga și Kio, iar de producție s-au ocupat Andy Platon și Alex Pelin.

Olga Verbitchi - Pagini albe

Videoclipul, în regia lui SAN (Anton Sandu), pune în imagini povestea a doi îndrăgostiți care nu se mai pot regăsi din cauza dezamăgirilor și a vorbelor goale. În 48 de ore de la lansare, „Pagini albe“ a adunat peste 250.000 de vizualizări pe YouTube și multe reacții pozitive în mediul online.

Pentru acest proiect, Olga Verbițchi a colaborat cu Kio, artist cunoscut pentru „Miroase a vară“, piesă lansată împreună cu What’s Up.

„L-am cunoscut pe Kio la filmări și ne-am înțeles foarte bine. Îi mulțumesc lui Anton San, dansatorilor și întregii echipe pentru tot! De asemenea, vreau să le mulțumesc celor care mă urmăresc, pentru dragostea și căldura pe care mi-o insuflă zi de zi. Vă iubesc și vă pregătesc foarte multe surprize“, a spus artista.

„Sunt foarte încântat de colaborarea cu Olga. Am lucrat cu drag alături de una dintre cele mai bune voci tinere. «Pagini albe» este o piesă despre o iubire puternică și totodată toxică. Sunt convins că, dacă nu ați trăit asta, cunoașteți totuși pe cineva care a făcut-o“, a încheiat Kio.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here