Claudia Ligia Şuteu a lansat primul videoclip din cariera sa, „Unghiile false“

“Female Producer”, mai exact fetele care îşi compun şi produc singure piesele, reprezintă un concept neexplorat încă în România.

Claudia Ligia Suteu

La doar 23 de ani, Claudia Ligia Şuteu este prima producătoare declarată, am putea spune, care de câţiva ani îşi produce integral melodiile, în mini-studioul de acasă. Setea de cunoştere este mare şi astfel Claudia a început de câteva luni să îşi filmeze şi editeze propriile videoclipuri.

După ce piesele sale s-au auzit foarte des în maşinile prietenilor, iar apoi ale prietenilor prietenilor, Claudia a hotărât să le publice pe internet, pentru a le putea auzi cât mai multă lume.

“Unghiile false” reprezintă realitatea zilelor noastre. Independenţa rămâne un aspect foarte important şi nu avem nevoie nici de unghii false, nici de gene întoarse pentru a reuşi. După cum ne cântă şi Claudia, fetele deştepte sunt cele mai frumoase.

Videoclipul este editat tot in micul studio de acasă şi vine în completarea mesajului piesei. Are iz de vară dar melodia are toate şansele să se audă în orice anotimp, fie că suntem în drum spre mare sau ne îndreptăm cu muzica la maxim către alte destinaţii de vacanţă.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here