Ed Sheeran doboară record după record cu albumul „X“

Ed Sheeran a reuşit să se claseze cu albumul “X” pe primul loc în topurile din Marea Britanie pentru a şaptea săptămâna consecutivă, doborând astfel recordul deţinut de Adele încă din 2011. În plus, artistul se pregăteşte să rămână pe această poziţie pentru a opta săptămână la rând.

Ed SheeranMai mult decât atât, situarea pe primul loc este o premieră pentru un cântăreţ britanic de la momentul din vara lui 2005 în care James Blunt a dominat topul cu albumul “Back to Bedlam”. “X” a depăşit deja cifra de 460.000 de copii vândute în Marea Britanie, întrecându-i astfel pe Coldplay în cursa pentru cel mai bine vândut album al anului în Regatul Unit.

Albumul “X” a avut parte de un debut în forţă odată cu lansarea primului single, “Sing”, o piesă dinamică produsă de Pharell Williams care a făcut senzaţie peste tot în lume şi care acum urcă la noi în ţară în topul difuzărilor radio.

Ed a lansat săptămâna trecută un nou videoclip pentru piesa “Don’t” inclusă pe single-ul cu acelaşi nume care va fi disponibil începând cu 25 august. Clipul poate fi urmărit pe canalul de YouTube al artistului.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here