Claudia Pavel a lansat o nouă melodie, „Privilege“

După ce în urmă cu doar câteva luni Claudia Pavel lansa „Sună-mă”, o piesă romantică şi care se bucura de un videoclip de imagine, artista prezintă acum un nou single, „Privilege”, care este un melanj de muzică pop şi soul, cu un ritm catchy şi o poveste înduioşătoare.

cream claudia pavel privilege

Produsă în Suedia, de aceeaşi echipă care lucrează cu Celine Dion, dar cu care şi Claudia Pavel a colaborat pentru hitul „Don’t miss missing you”, noul single emană o încărcătură emoţională puternică.

În „Privilege”, Claudia spune povestea unei fete care este dispusă să sufere pentru a avea doar o clipă de iubire cu bărbatul care a cucerit-o. Cu toate că sound-ul pop al piesei dă senzaţia unei poveşti de dragoste cu final fericit, Claudia cântă despre o iubire aproape imposibilă şi apăsătoare.

„Eram în căutarea unui single care să mă reprezinte şi de aceea am ales să colaborez din nou cu producătorii albumului meu Wrong Girl for That. Şi alături de ei s-a născut această piesă superbă, care este despre dragoste, iar eu cred în dragoste în toate formele ei”, dezvăluie Claudia despre cel mai recent single al său.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here