Vunk susţine show-ul „Hituri şi mituri“ la Hard Rock Cafe, pe 25 noiembrie

Vunk prezintă show-ul „Hituri şi mituri” pe 25 noiembrie la Hard Rock Cafe, un concert prin care trupa le propune fanilor săi să exploreze acele piese care au construit, în ultimii ani, universul muzicii lor.

Trupa VUNK

Într-un decor cu totul nou, cu o construcţie a scenei care va surprinde publicul şi spectaculoase jocuri de lumini, Hard Rock Cafe se va transforma într-o veritabilă sală de concert pentru a găzdui noul show Vunk, „Hituri şi Mituri”.

Fanii trupei vor putea asculta cele mai mari hituri Vunk ale ultimilor ani, dar şi câteva piese noi, printre care şi single-ul, „Un Nou Univers”-piesa care a susţinut conceptul celui mai mare eveniment multimedia din România, concertul Vunk de la începutul acestei luni.

„Ne întoarcem în Hard Rock Cafe să aducem un concert care, într-un fel, pentru noi, este o aniversare a ultimilor 5 ani de VUNK. „Hituri & Mituri” este colecţia noastră de single-uri, pe care le-am lansat din 2010 până acum, născute din poveşti reale şi în jurul cărora s-au construit şi scris alte poveşti, cele ale fanilor noştri. Pe 25 noiembrie sărbătorim povestea, emoţia, prietenia şi bucuria noastră şi a publicului nostru. Iar toate acestea nu reprezintă un mit, ci realitatea noastră frumoasă, pe care o trăim împreună, cu fiecare vers, cu fiecare cântec, cu fiecare concert”, spune Cornel Ilie, liderul trupei Vunk.

Fiecare dintre piesele show-ului „Hituri şi Mituri” este legată de o amintire frumoasă, un moment special în istoria Vunk-un turneu, sosirea unui nou membru în trupă, o interacţiune deosebită cu publicul la un concert.

Biletele la concertul Vunk „Hituri şi Mituri” de pe 25 noiembrie, la Hard Rock Café sunt disponibile pe iabilet.ro şi în locaţia evenimentului. Fanii Vunk înregistraţi în baza de date a trupei pot cumpăra biletele cu 20% reducere până pe 1 noiembrie.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here