Claudiu Zamfira a lansat videoclipul melodiei „Ne-am pierdut“

Claudiu Zamfira lansează cel mai recent single al său, „Ne-am pierdut“, o baladă de dragoste emoţionantă, în versurile căreia se vor regăsi cu siguranţă mulţi dintre ascultătorii piesei.

claudiu zamfira ne-am pierdut videoclip

Cunoscut datorită participării la „Vocea României“, dar şi datorită colaborării cu Levent Sali pentru melodia „Unde pleci“, Claudiu a decis că este momentul să schimbe puţin registrul.

„Piesa şi versurile vorbesc despre durerea pe care o simţi atunci când iubeşti pe cineva, dar lucrurile nu mai funcţionează, intervenind ego-ul şi orgoliile şi, uşor-uşor, sentimentele dispar, uitându-se toate lucrurile frumoase ce i-au legat pe îndrăgostiţi. Concret, este vorba de dorinţa de a te simţi iubit, o senzaţie pe care toţi am trăit-o sau o vom trăi la un moment dat“, a spus Claudiu Zamfira.

Filmările videoclipului au avut loc în judeţul Buzău, în regia Isabellei Szanto, cadrele clipului surprinzând Cascada Casoca şi zona din apropierea Vulcanilor Noroioşi.

Single-ul „Ne-am pierdut“ este lansat de casa de producţie Red Clover Media şi realizat de echipa UnderClover Studio, iar linia melodică şi versurile poartă şi semnătura artistului.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here