Mihai Chițu, invitat special la show-ul „Dracula pe gheaţă“, de la Sala Palatului

Mihai Chițu, câștigător al show-ului „Vocea României“, este invitat special al super-producției „Dracula pe gheaţă“ de la București, pe 6 aprilie, la Sala Palatului.

Dracula on IceÎn onoarea celui care a inspirat mitul Contelui Dracula, faimosul Teatru pe Gheață din Sankt Petersburg lansează premiera mondială a celui mai recent spectacol al său în țara de origine a lui Vlad Țepeș, înainte de a pleca în turneu internațional. În distribuție: campionii Surya Bonaly, Philippe Candeloro, Tomáš Verner.

O voce de aur pentru un campion de aur. Piesa lui Mihai Chițu, interpretată live, va însoți solo-ul campionului olimpic Tomáš Verner, interpretul avocatului englez Jonathan Harker, rătăcit în umbrele Transilvaniei și în castelul plin de mistere al unui aristocrat cu un secret întunecat.

“Șoapte” este titlul piesei și este compusă special pentru Mihai de compozitorul Alexey Galinsky, cunoscut pentru coloana sonoră a Jocurilor Olimpice de la Soci din 2014 (piesa Olypmia), dar și pentru compozițiile transformate în memorabile spectacole pe gheață. “Prințesa Anastasia”, „Spărgătorul de Nuci și Lordul Întunericului”, „Alice în Tara Minunilor” au furat inimile fanilor din întreaga lume.

‘Nimic nu e intâmplător în viață. Am fost fascinat de mic de acest sport nobil și iată că, peste ani, am șansa de a cânta în cadrul unui adevărat regal al patinajului. “Șoapte” vorbește despre dragoste și sentimentele adânci pe care le încearcă orice îndrăgostit atunci când se teme că și-ar putea pierde aleasa inimii’, spune Mihai. În paralel, artistul se pregătește să lanseze o nouă piesă și lucrează de asemenea la un nou clip, dedicat fetiței sale.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here