Cleopatra Stratan a lansat o nouă melodie însoţită de videoclip, „Adio“

După ce a colaborat în luna decembrie cu Edward Sanda pentru pieas „Cozonac“, Cleopatra Stratan începe anul cu o nouă piesă şi trăieşte prima dragoste în cel mai nou clip al său şi lansează melodia „Adio“.

Piesa este compusă de Theea Miculescu, Marius Moga şi Florian Rus şi este produsă în studiourile DeMoga Music. Pentru videoclip, Cleopatra a colaborat din nou cu Roman Burlaca, regizorul din spatele clipului „Te las cu inima“.

„Am filmat în jur de 18 ore la Palatul Feroviarelor din Chişinău. A fost foarte interesant: ţinute noi, alt look, altă poveste, altă perspectivă, cadre noi şi emoţii diferite! Am colaborat foarte bine cu Alexandr Burjua, băiatul din clip, care este un dansator foarte talentat. Fetele care au participat îmi sunt prietene, ne-am înţeles foarte bine de la început şi încă ţinem legătura. «Adio» este o piesă în care s-ar putea regăsi oricine: despărţirea pentru totdeauna“, a spus Cleopatra Stratan.

1 COMENTARIU

  1. trebuie tinut cont! ca cleopatra stratan numai are 3 ani! s-a marit! stiu pare incredibil! dar ce vrei timpul trece! anii trec! viata trece! asta-i viata!

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here