Cleopatra Stratan, transformare radicală de look în noul clip, „Angela“: este blondă, tunsă scurt şi are breton

După ce anul trecut a revenit în industria muzicală cu piesa „Te las cu inima“, care a reuşit să cucerească topurile radio şi tv, acum Cleopatra Stratan îli surprinde din nou fanii.

Fiica lui Pavel Stratan lansează o nouă piesă, „Angela“, care este în limba rusă, însă nu aceasta este marea surpriză. În videoclipul melodiei, Cleopatra Stratan apare blondă, tunsă scurt şi cu breton, fiind de nerecunoscut cu această transformare radicală de look.

„Angela este un personaj îndrăzneţ, care s-a îndrăgostit de un fotbalist. Nu reuşeşte să-i atragă atenţia, aşadar îi declară dragostea prin piesă. Roman Burlaca este cel care a ilustrat povestea Angelei, construind conceptul unei păpuşi Barbie, o păpuşă perfectă care prinde viaţă. Am abordat mai multe look-uri noi şi-mi pare foarte bine că am avut prilejul de a experimenta“, a spus Cleopatra Stratan.

Single-ul este compus de Ana Sîrbu (Sianna) şi Radu Sîrbu în studioul Rassada Music. În regia lui Roman Burlaca, videoclipul este unul plin de culoare, inspirat parcă din benzile desenate, în care Cleopatra joacă rolul unul personaj plin de sex appeal.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here