Connect-R şi Andra au lansat o versiune specială a videoclipului „Semne“

Cei 2 artişti lansează astăzi o versiune specială a videoclipului, o reinterpretare a versurilor prin limbajul mimico-gestual, care-şi propune să transmită mesajul piesei dincolo de barierele sonore şi către inimile oamenilor ce înţeleg cel mai bine semnele.

Connect-R si Andra - SemneConnect-R şi Andra au colaborat pentru prima oară şi se pare că au găsit reţeta succesului. “Semne” a adunat peste 8 milioane de vizualizări în mai puţin de o lună, reuşind să se menţină pe prima poziţie în topul Youtube timp de o săptămână.

“Cred cu tărie că mesajul ăsta frumos trebuie să ajungă peste tot. Muzica trebuie să bucure, să educe, dar şi să vindece. Mă bucur enorm că există o variantă şi pentru cei ce aud doar prin semne. Bless you all”, a spus Connect-R.

Cei doi artişti, printre cei mai iubiţi şi difuzaţi din România, cântă despre dragoste şi sacrificiile pe care le facem pentru persoanele iubite. Connect-R a scris piesa şi versurile inspirate din viaţa sa. Artistul, lansat pe piaţa muzicală în urmă cu 20 de ani, este căsătorit de patru ani cu Misha şi împreună au o fetiţă, Maya, care apare în videoclip şi se poate auzi, de asemenea, în piesă.

Regia ambelor videoclipuri este semnată de “Tranda”, adică Ionuţ Trandafir, iar mesajul piesei este reinterpretat de către Lavinia Chiţu.

“Semne” este primul single al lui Connect-R după o pauză de 1 an. În portofoliul său, rapperul mai are hit-uri celebre ca “Dacă dragostea dispare”, “Burning Love”, “Vara nu dorm” şi “Mare căldură”.

Pentru Andra, “Semne” este al patrulea single de anul acesta, după 13 albume lansate. Luna trecută a câştigat 3 premii la Gala Media Music Awards, singura gală care premiază artiştii în funcţie de numărul de difuzări, devenind astfel cea mai premiată artistă din istoria de 6 ediţii ale acestui eveniment.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here