Corina a lansat o nouă melodie însoțită de videoclip, „Fernando“

Corina lansează piesa „Fernando“, creată în studioul DeMoga, iar clipul reprezintă o premieră pentru industria muzicală românească. Artista apare în majoritatea cadrelor fără machiaj, iar clipul e lucrat fără a interveni deloc prin filtre sau măști de post-producție pe față sau pe corp.

corina fernando videoclip

„Activez într-o industrie în care ni se spune mereu ce și cum să facem, în care simțim presiunea să fim la fel, să vindem chipuri perfecte, trupuri subțiri și sexy, mesaje fără consistență. Uităm de multe ori că superbele fete care ne urmăresc și se compară cu noi nu știu că pentru imaginea ‘fără cusur’ impusă de modele false și prea perfecte, lucrează artiști talentați de makeup, de imagine sau că se folosesc filtre de post-producție. Așa am ajuns să mințim. Frumusețea nu e o fată frumoasă, un trup cu norme nerealiste, ci o inimă frumoasă, o minte frumoasă, un suflet frumos, toate însoțite de curajul de a fi tu însăți“, a spus Corina.

Noul clip al Corinei este unul de imagine, cu stylingul semnat chiar de artistă însăși (pentru întreaga echipă), un manifesto de „empowerment”, care pune sub semnul întrebării clișeele despre feminitate și pune accent pe frumusețe și unicitate.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here