Cortes şi Bianca au lansat melodia „Fără ea, fără el“

Cortes a lansat o nouă piesă, în colaborare cu Bianca, fără vocea căreia piesa “Fără ea, fără el” nu ar mai fi fost la fel. Bianca este o proaspătă apariţie în industria muzicală, talentată şi plăcută, care aduce savoare şi inspiră gingăşia prin timbrul său delicat.

Cortes si Bianca - Fara ea, fara el

Piesa poartă semnătura stilului lui Cortes, o combinaţie de elemente muzicale din mai multe genuri, dar cu aceeaşi tentă sensibilă asupra hip hop-ului. Artistul are un fel aparte în care îşi exprimă emoţiile , iar versurile sale emoţionează prin sinceritate şi sentiment.

Piesa “Fără ea, fără el” este o cronică post despărţire în care ambele părţi relatează dificultatea cu care depăşesc momentul în care realizează că le vor lipsi tandreţea şi compania celuilalt.

“Fără ea tristă este viaţa ta, şi fără el zilele nu sunt la fel”, este fraza în care se vor regăsi multe persoane suferinde.

Despre piesă Bianca declară: “Sunt extrem de încântată de colaborarea cu Cortes, piesa noastră vorbeşte despre chimia el-ea unde doar când sunt împreună pot fi fericiţi, însă avem şi cealaltă faţă a monedei unde fără ea şi fără el, nu există nimic! Mulţumesc şi producătorilor mei DOMG (Dorian Oswin & Mihail Gruia) pentru această colaborare şi sperăm să vă placă piesa la fel de tare pe cât ne place nouă!”.

“Dacă până acum am scris despre experienţele personale, de data asta m-am inspirat din poveştile celor din jur. Într-o lume din ce în ce mai artificială, iubirea a ajuns să fie un sentiment mai degrabă regretat decât trăit la intensitate maximă; iar regretele apar de obicei atunci când e prea târziu. Alături de băieţii de la DOMG, producătorii muzicali, şi de Bianca, o voce tânără şi expresivă, am reuşit să construim o piesă puternică, sensibilă, în care se pot regăsi atât ea, cât şi el”, povesteşte Cortes.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here