„Alcool“, un spectacol la granița dintre teatru și muzică, are loc la Teatrul Nottara

Teatrul Nottara a programat pentru miercuri, 16 noiembrie și joi, 1 decembrie, de la ora 19:00, la Sala Horia Lovinescu, “Alcool”, un spectacol realizat de către regizorul Mihai Măniuțiu pe versurile lui Ion Mureșan și muzica fascinantei Ada Milea.

Alcool - Teatrul Nottara

Alcool este “un spectacol la granița dintre teatru și muzică, dintre umor și amărăciune, dintre speranță și damnare, dintre luciditate și uitare, dintre o lume care ar putea fi luminoasă, dar se îngroapă singură într-o prăpastie. Montată sau nu, muzica Adei Milea are o doză de teatralitate intrinsecă născută din jocul de cuvinte, de sunete, de instrumente, de voci. Cântecele sunt aproape piese cu personaje, sunt povești care nu sună niciodată la fel și pe care le poți vizualiza cu ochii minții fie că ești într-un bar la subsol, în aer liber sau într-o sală de teatru” , a spus Oana Bogzaru.

Biletele se pot achiziționa online, direct de pe site-ul Teatrul Nottara (nottara.ro) dar și în format fizic, de la casa de bilete a teatrului. Prețurile variază de la 29.16 lei (preț redus) până la 47.52 lei.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here