Cosy a lansat, alături de Alessia, videoclipul piesei „Hollywood“

2017 începe în forță pentru Cosy! Artistul pregătește un video album produs în studioul „Al şaselea simț“ și regizat de Richard Stan, iar prima piesă, „Hollywood“, este rezultatul unei reușite colaborări cu Alessia.

cosy alessia hollywood videoclip

„Hollywood este prima piesă de pe video albumul pe care-l voi lansa în 2017. Mesajul pe care îl transmit este simplu: îi îndemn pe cei care vor să trăiască renumitul vis american să încerce să înțeleagă că adevărata împlinire nu poate fi definită de bunăstarea materială. Realitatea românească, care de cele mai multe ori nu este una de vis, nu trebuie ignorată, ci lăsată să fie constructivă. Pentru mine, Hollywood e România, sud“, a afirmat Cosy.

„Mi-a fost prezentată piesa și am rezonat cu ea din prima, așa că am trecut la treabă. Am colaborat foarte bine cu Cosy și, cu siguranță, vom colabora și în viitor. Nu trebuie să fii înconjurat de lux ca să te simți împlinit. Dacă faci ceea ce îți place, dacă muncești pentru a-ți îndeplini visul și te înconjori de oamenii potriviți ție, te simți mai bine ca la Hollywood“, a completat Alessia.

Melodia „Hollywood“ a fost produsă de Rappy, Andrei Dan (C.P.R. Production), împreună cu Alex Tabacar, Cristian Șerbănescu, Vlad Goleanu și Peter Zaad (mix&master), în studioul Al şaselea simț. Piesa beneficiază şi de un videoclip regizat de Richard Stan și filmat pe străzile din București.

„Imaginile pe care le vedeți în clip reprezintă viziunea pe care am avut-o după ce am ascultat prima dată piesa. Ele sunt exact opusul a ceea ce înseamnă într-adevăr Hollywood. Am ales să filmez în Berceni, Sălăjan și Ferentari, trei dintre cartierele Bucureștiului care mi-au format de-a lungul vieții concepțiile referitoare la importante aspecte ale vieții, prin ambele exemple, pozitive și negative“, a spus regizorul Richard Stan.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here