Pro TV a preluat emisiunea „Dancing with the stars“, după ce în 2014 a fost difuzată de Antena 1. Mihaela Rădulescu şi Cabral vor fi prezentatori!

Postul generalist Pro TV a anunţat, prin intermediul unui comunicat, că a achiziţionat, de la BBC Production, formatul „Dancing with the stars“, ai cărui prezentatori vor fi Mihaela Rădulescu şi Cabral.

mihaela radulescu dancing with the stars

Potrivit comunicatului, emisiunea va aduce cele mai spectaculoase coregrafii, dansuri care transmit emoția dincolo de micile ecrane, foarte mult umor și momente spectaculoase în casele tuturor românilor, începând din această primăvară.

„Pentru dans trebuie să ai pasiune, chef, stare, talent, îndrăzneală, libertate, încredere în tine. Dansul n-a făcut niciodată rău nimănui, dansul e bucurie și emoție, distracție și flirt. Cine nu dansează, nu iubește, nu simte. Mă bucur enorm că dansul revine în prim plan și că va face la Pro TV un show fantastic. Distribuția e super provocatoare, echipa e de milioane, iar prezentatorii vis“, a spus Mihaela Rădulescu.

Cu peste 30 de premii la nivel global, show-ul este o competiție de dans între 11 perechi formate din dansatori profesioniști și celebrități. Cuplurile se întrec live în fiecare ediție a show-ului și prezintă, de fiecare dată, noi stiluri de dans, până ce sunt eliminate din competiție.

În anul 2014, formatul „Dancing with the stars“ a fost achiziţionat de Antena 1, însă după doar un sezon cei din grupul Intact au renunţat la emisiune, din cauza audienţelor foarte slabe. Prezentatorii show-ului au fost Horia Brenciu, Lili Sandu şi Victor Slav, iar printre juraţi s-au regăsit Mihai Petre şi Jojo.

Încă de la acea vreme, trustul Media Pro a înregistrat la OSIM denumirile „Dancing with the stars“, „Dansez cu staruri“, „Dansez cu vip-uri“, „Dansez cu stele“, astfel că show-ul de la Antena 1 s-a numit „Dansează printre stele“.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here