Cream (Claudia Pavel) a lansat videoclipul piesei „Double games“

Claudia Pavel, alias Cream, a lansat de curând videoclipul piesei “Double Games”, clip ce conţine imagini din filmul “Terapie pentru crimă”, în care Claudia are rolul principal.

craem videoclip double games

Melodia “Double Games” este compusă şi produsă de chitaristul de la Vunk, Gabriel Maga, şi beneficiază de câteva pasaje interpretate de rapperul american Fat Joe.

Întoarsă de curând din Statele Unite, împreună cu băieţelul ei Noah (1 an şi jumătate), Cream aşteaptă cu nerăbdare lansarea filmului de acţiune “Terapie pentru crimă”, în care joacă rolul unei funcţionare care decide să-şi schimbe meseria într-una mai bănoasă şi care să o scoată din rutină. Claudia ajunge să fie ucigaş plătit şi să înfrunte situaţii aflate la limita supravieţuirii.

Condimentat cu suspans, dar şi cu mult umor, filmul, al cărui regizor şi scenarist este Kiki Vasilescu, va fi lansat din 3 octombrie 2014 în cinematografele din toată ţara, iar în perioada 29 septembrie – 2 octombrie va fi prezentat în avanpremieră la Cinema Studio din Bucureşti.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here