Delia, către colegii de juriu: „Sunt foarte supărată pe voi doi“

Cei mai spectaculoşi juraţi, diva Delia, showmanul Brenciu şi rock-starul Bănică sunt pregătiţi pentru marea confruntare cu noua generaţie de concurenţi X Factor, în marea premieră a show-ului, vinerea aceasta, de la 20:30, la Antena 1.

delia suparata Copyright_Mihai Stetcu Antena 1_070714_XFactor 4_2068

Deşi chimia dintre ei e mai mult decât evidentă, juraţii au avut şi momente în care tachinarea a fost inevitabilă. Într-un astfel de moment, Delia le-a atras atenţia colegilor săi de juriu.

„Sunt foarte supărată pe voi doi. Mă cam necăjiţi. Îmi furaţi concentrarea. Vine cineva, cântă frumos, dar se întâmplă nişte lucruri între voi, aveţi un conflict continuu. Cu Horia ca să te înţelegi foarte bine, trebuie să intri in jocul lui”, a povestit jurata X Factor.

Rock-starul Bănică a sărit imediat în ajutorul colegei sale: „Are dreptate, hai să nu mai glumim. Într-o relaţie, mai ales într-o relaţie profesională, cel mai mult contează respectul. Şi iubirea, evident”.

Showman-ul Brenciu le-a atras atenţia: „Aici nu e un concurs, e o luptă! Eu vreau să fim iubiţi în audiţiile astea, vreau să o iubesc pe Delia după audiţii şi să îl mângâi pe Ştefan Bănică. Dar vreau acelaşi lucru de la ei!”, a completat artistul.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here