Cristina Spătar a lansat videoclipul melodiei „Lângă tine“

Cristina Spătar lansează videoclipul noului single “Lângă tine”, o producţie Red Clover Media. Pentru acest single, Cristina Spătar a lucrat tot cu Preston, cel care i-a produs şi single-ul anterior, “Mai Aproape”, feat. Don Baxter. Versurile au fost compuse de Blazon.

cristina spatar videoclip langa tine

„’Lângă tine’ este o piesă de dragoste, de ascultat alături de persoana iubită lângă şemineu, sau cel puţin cu gândul la persoana iubită. Este o piesă de producţia căreia s-a ocupat casa mea de discuri, mie îmi place foarte mult şi sper să vă facă şi vouă plăcere să o ascultaţi”, a spus Cristina Spătar.

Videoclipul transmite prin imagini emoţiile piesei. Superbele rochii pe care Cristina le poartă în clip au fost create special pentru ea de Alexandra Barna, ea ocupându-se şi de scenografie, şi accesorizate cu bijuterii cu cristale Swarovski realizate în atelierul Crystal-Fashion. De make-up şi hairstyling s-a ocupat aceeaşi echipă, formată din Mihaela Protopopescu şi Adi Voicu, care a însoţit-o şi în Malta, la filmările videoclipul “Mai Aproape”.

În clip apar şi dansatorii Alina Boroş şi Ionuţ Ciubotariu, unii dintre cei mai buni dansatori de dans sportiv din România. De asemenea, Capriel Dedeian, unul dintre cei mai buni jazzişti din România interpretează solo-ul de chitară. Mai multe veţi descoperi urmărind clipul.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here