Cristina Spătar și Don Baxter au lansat videoclipul melodiei „Mai aproape“

Cristina Spătar și Don Baxter lansează single-ul „Mai aproape“, care vine însoțit de un videoclip ce este o producție Red Clover Media în regia lui Alin Surdu.

cristina spatar don baxter videoclip mai aproape

Clipul „Mai aproape“ a fost filmat în Malta, la Popeye Village, în decorurile filmului care l-a avut în rolul lui Popeye pe Robin Williams. De altfel, parcă toate decorurile erau desprinse dint-un film: Laguna Albastra cu apele smarald, Fereastra Albastră din Gozo, unde marea a erodat stânca, dându-i o formă de fereastra, plaja Ramla cu nisip roşu, Valletta, capitala ţării, Excelsior, resortul de cinci stele unde au fost şi cazaţi Cristina, Baxter şi echipa lor.

La Excelsior, Cristina Spătar a filmat în apartamentul prezidenţial care, de-a lungul timpului, a găzduit multe personalităţi, printre care se numără: Hillary Clinton, Angela Merkel, Rod Steward sau Enrique Iglesias. După plecarea Cristinei, în apartamentul respectiv a fost cazată o altă celebritate, Nicole Scherzinger. Tot la hotelul Excelsior, Cristina a filmat cu o maşină de colecţie, un Corvette roşu, din anul 1964.

“Cu această piesă și cu acest videoclip sper să-i surprindem plăcut pe fanii noștri. Vă pup, vă iubesc și vă mulțumesc pentru susținere”, a spus Cristina Spătar.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here