duminică, iulie 21, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNIRuby a lansat o nouă piesă, „Tu (Inima și sufletul)“

Ruby a lansat o nouă piesă, „Tu (Inima și sufletul)“

După ce la începutul acestui an a lansat videoclipul melodiei „De la distanţă“, acum Ruby ne prezintă o nouă piesă, „Tu (Inima și sufletul)“, prima colaborare a artistei cu casa de producție deMoga Music.

ruby melodia tu inima si sufletul

Melodia „Tu (Inima și sufletul)“ se bucură deja de succes în concertele pe care Ruby le are în întreaga țară, piesa fiind compusă de Marius Moga, Loredana Cavașdan, Liviu Teodorescu, What’s Up, Ioachim “Achi” Petre, Robert Toma și Ionut “Yogi” Vasilache.

“Pentru această piesă am lucrat cu echipa deMoga și a fost o experiență foarte tare! Când eram mică, cele mai mari visuri ale mele erau să lucrez cu Smiley, Alex Velea și Marius Moga. Toate trei mi s-au împlinit, așa că sunt foarte, foarte fericită”, a spus Ruby.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.