Cristina Stroe și Skizzo Skillz au lansat videoclipul melodiei „Chef de chef“

La începutul lunii februarie, Damian Drăghici a prezentat proiectul MCulture în cadrul unui eveniment organizat la Teatrul Național din București, unde a fost lansat și albumul „Naked Truth“.

chef_de_chef_singlecover

Materialul discografic conține 13 piese post-manele reinterpretate într-o manieră deosebită, cu un sound cool ce îmbină influențe dubstep, trap, jazz și pop. Pe album cântă nume ca Jazzy Jo, Silviu Pașca, Cristine Popa, Cristina Stroe, Skizzo Skillz, Olga Verbițchi, Alex Mladin, Nora Deneș, Sergiu Ferat, AVA, Andreea Vătavu, Eduard Santha și Ilinca Băcilă.

„Acest proiect întruchipează imaginea modernă a industriei muzicale contemporane, preluând muzica cea mai controversată din România și traducând-o în limbajul contemporan al tinerilor de azi“, a spus Damian Drăghici.

Prima piesă de pe album care a fost lansată este „Chef de chef“, interpretată de Cristina Stroe și Skizzo Skillz.

„«Chef de chef» a fost ani la rând una dintre cele mai apreciate melodii de petrecere și din discoteci. Sunt fericită că am fost aleasă pentru această piesă și îi mulțumesc lui Damian și întregii echipe pentru încredere. Îi mulțumesc lui Skizzo Skillz pentru colaborare și lui Paul Ilea pentru viziune“, a spus Cristina Stroe.

„Pentru mine a fost de ajuns că m-a sunat Damian. Aș fi făcut orice piesă cu el. Nu știam ideea proiectului și că e vorba despre o manea, până nu mi-a zis cineva la filmările clipului. Ascultând piesele la repetițiile show-ului am înțeles clar despre ce e vorba și mi se pare că este o idee pe care doar Damian Drăghici ar fi avut curajul să o pună în practică“, a încheiat Skizzo Skillz.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here