What’s Up a lansat o nouă melodie însoțită de videoclip, „Ora 2“

La o zi după ce a împlinit 29 de ani, What’s Up le-a făcut cadou fanilor o nouă melodie însoțită de videoclip, „Ora 2“. Piesa reprezintă primul episod din seria „Project Islanda“ și se va regăsi pe viitorul video-album al artistului, intitulat „Povestea Inimii“.

whats up ora 2 videoclip

„Ora 2“ a fost compusă de What’s Up împreună cu Shift și Lariss, iar de producție s-au ocupat What’s Up și Midiots Music Production. Videoclipul a fost filmat în Islanda, în regia lui Ionuț Trandafir.

„Sunt fericit că a venit timpul să prezentăm «Project Islanda», așa cum ne place nouă să-i spunem acestei serii de clipuri și piese ce urmează a fi pe rând încadrate în marea poveste a video-albumului ce se va numi «Povestea Inimii». Sunt piese diferite, în direcții total opuse, și nu sunt gândite după o rețetă anume. Ne-am lăsat ghidați de stare și emoție pură, trăiri și momente reale din viața mea și, cu siguranță, din a voastră. Sunt emoționat pentru că mă întorc de unde am plecat, adică la vechiul meu canal de YouTube, ceva ce-mi doream de foarte multă vreme, și mă bucur că am susținerea totală a echipei mele“, a spus What’s Up.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here