miercuri, iulie 24, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNICristyz a lansat, alături de Pavel Stratan, videoclipul melodiei „În Moldova“

Cristyz a lansat, alături de Pavel Stratan, videoclipul melodiei „În Moldova“

Ce se întâmplă când accentul moldovenesc se îmbină cu beat-urile hip-hop, ritmul de horă şi doi artişti cu stiluri inedite? Iese o super colaborare între Pavel Stratan şi Cristyz, pentru single-ul „În Moldova“.

cristyz pavel stratan videoclip in moldova

O coproductie Cat Music si Voices Media, single-ul este compus de Cristyz şi Pavel Stratan, iar videoclipul regizat de Ioana Gomoi îi aduce pe cei doi artişti într-o locaţie plină de farmec cultural şi tradiţie, Cetatea Neamţului. În clip, alături de cei doi artişti, regăsim şi un grup de tineri dansatori, Ansamblul Ozana din Neamţ.

„Filmările la clipul ‘În Moldova’ au fost făcute la cetatea Neamţ, iar personalul care apare în clip a fost din pură întâmplare. Colac peste pupăză, nu era de ajuns că bunul Dumnezeu ne-a rezervat o zi cum alta nu putea să fie mai frumoasă, dar ne-a mai trimis şi nişte grupuri de copii turişti, ca să ne înfrumuseţeze videoclipul”, a spus Pavel Stratan.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.