Tudor Chirilă: „Conflictele cu Marius Moga nu sunt duse dincolo de cameră“

Invitat luni, 17 noiembrie, la matinalul realizat de Sergiu și Andrei la Kiss FM, Tudor Chirilă le-a povestit fanilor despre relația cu colegii jurați, contrele cu Marius Moga, dezvăluindu-le și preferințele culinare.

Tudor Chirila KISS FMRealizatorii Kiss FM l-au întrebat pe invitat dacă s-a gândit vreodată să facă o melodie despre Munții Parâng sau despre Delta Dunării.

„E încurcată treaba în Deltă, e stufăriș… Marea e cinstită, frate, totul e la vedere, lucrurile sunt fără echivoc”, a spus el.

Artistul a vorbit și despre rolul de jurat. „Sunt înconjurat de niște fiare. Ă, pardon, oameni extraordinari” a glumit Chirilă. „Chiar am fost bine primit în această echipă. Dincolo de colegii jurați – Loredana, Smiley, Moga – e o echipă de producție extraordinară și cred că lucrul ăsta se vede. E un show care arată foarte, foarte bine, un show făcut cu mult profesionalism și mă bucur că fac parte din echipa asta”, a declarat Tudor la Kiss FM.

„Conflictele cu Marius Moga nu sunt duse dincolo de cameră, nu se prelungesc și la rulote. Mă mai întreabă lumea: ‘Băi, cu Moga voi vă certați și în timpul publicității și după?’ Nu am ajuns chiar atât de departe, dar conflicte pe muzică avem. E un lucru bun, pentru că nu cred că era important să mai vină încă un Moga sau Smiley, ci să vină și cineva cu o altă perspectivă”, a spus solistul.

Andrei i-a admirat artistului condiția fizică și l-a întrebat dacă consumă mâncăruri grase. „Eu mănânc multă mâncare grasă. În perioada asta mănânc o lasagna de legume foarte tare. ‘În perioada asta’ – eu mă definesc în intervale orare de câte patru ore. Am și la mașină un pachețel”, a dezvăluit invitatul, adăugând că mănâncă și rață cu varză călită. „Porcul de Crăciun îl voi ataca. Îl voi lua de bun”, a mai menționat Chirilă. „Am muncit o viață întreagă să ajung la o greutate optimă, care să-mi permită să îngurgitez destule grăsimi cât să nu mă simt frustrat că nu le îngurgitez”, a mărturisit el.

„Nu prea pot să spun că merg la sală. Merg la kinetoterapie și înot foarte mult”, a mai menționat Tudor Chirilă la Kiss FM.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here