Diverse personalități susțin noul proiect muzical al Alexandrei Ușurelu

După ce în primăvara acestui an Alexandra Usurelu a înregistrat un real succes cu piesa “Ceva se întâmplă cu noi” (interpretată împreună cu Mircea Vintilă), pentru sfârșitul de an, artista a pregătit un nou proiect: o călătorie până… “La capătul lumii” fiecăruia dintre cei ce ii asculta muzica, un loc de evadare din cenușiul din jur– acesta fiind titlul noului single, dar și al albumului său de debut.

Alexandra Usurelu

Videoclipul piesei a fost filmat într-un loc îndepărtat, plin de artă și culoare – capătul lumii pentru mai multe generații de emigranți de la începutul anilor 1900 – Valparaiso (Chile). Acesta va avea premiera la sfârșitul lunii noiembrie și va aduce o surpriză: prezența în clip a unei personalități feminine îndrăgite a showbizului românesc.

Melodia, scrisă și produsă de Bobby Stoica, este un eseu despre regăsirea de sine, despre detașarea de tot ce-i degradant pentru sufletele noastre.

““La Capătul lumii” nu este un îndemn de a pleca într-un loc anume de pe glob, ci de a ne întoarce în acel loc din interiorul nostru care se numește suflet. Pentru mine, “Capătul lumii” înseamnă oamenii, înseamnă călătoria pe care o fac de fiecare dată la concertele mele, alături de publicul din fața mea. Dacă ascultați cu atenție versurile, veți vedea că este vorba despre el în acest cântec“, a declarat Alexandra Ușurelu.

Piesa a ajuns la inimile mai multor personalități din diferite domenii, colaboratori și prieteni de-ai artistei care s-au alăturat acesteia și au mărturisit în spațiul virtual în ce fel își găsește fiecare linistea “la capătul lumii” interioare.

Astfel, Mircea Vintilă a declarat : “Pentru mine, “La capătul lumii” înseamnă Cotroceni – cartierul copilăriei și adolescenței mele alături de prieteni, cu partidele noastre de fotbal și hochei, Parcul cu Platani, ștrandul “La două ligheane”, petrecerile și primele mele încercări muzicale”.

Pentru realizatoarea radio și tv Liana Stanciu: “La capătul lumii” este “în brațele Teodorei și ale lui Mihai (n.r. fiica și sotul), dimineața, sâmbăta, când buimaci ne adunăm și facem bătaia cu pupici. Nimic nu e mai frumos și mai cald, și mai bun, și mai blând, decât acolo, la Capătul lumii, cu ei sau la ei în brațe”.

Cornel Ilie (Vunk): “Cred că locul ăla în care vreau eu să fug mereu, să găsesc un capăt de lume este liniștea. Și asta găsesc în foarte multe lucruri, dar cel mai mult în cuvinte”.

Mihaela Călin (jurnalist Antena 1) : “La Capătul lumii” este momentul pe care tu îl alegi. Nu este un loc, este un moment. Este momentul acela în care faci lucrurile doar pentru tine. Și dacă tu simți că acum ai chef să mergi la un concert, mergi la un concert! Dacă tu simți că vrei să citești o carte bună, lasă-i pe toți, citește o carte bună. Dacă simți că vrei să mergi la o bere cu prietenii, fără deadline-uri, mergi la o bere”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here