Cum colaboreaza David Dobrincu si Cezar Ouatu din nou? George Burcea li s-a alaturat

david dobrincu, george burcea si cezar ouatu
david dobrincu, george burcea si cezar ouatu

Va aduceti aminte, cu siguranta ca interpretul Cezar Ouatu si simpaticul interpret David Dobrincu au colaborat de mai multe ori si au inregistrat cateva coveruri care sunt ascultate de fiecare data cu placere. Iata ca de data aceasta cei doi s-au reintalnit intr-o tabara unde George Burcea, fost coleg cu Oatu la “Ferma Vedetelor” a avut si el un rol special.
Este vorba de FiccoMusicCamp 2022 de la Ferma Dacilor organizata de Cezar Ouatu si unde l-a avut invitat si pe David Dobrincu, pustiul talentat cu care a inregistrat cateva coveruri in urma cu ceva timp.

“Din tabăra de pe Netflix la tabăra Ficco l-am avut și pe bunul meu prieten și colaborator artistic, David Dobrincu! De la “Ferma Vedetelor” unde am “suferit” împreună la Ferma Dacilor l-am avut pe bunul meu prieten și un super actor, George Burcea care din prima clipă a reușit să-i facă pe copii să-l iubească, drept pentru care i-am urat bun venit in familia noastră Ficco, dorindu-ne sa rămâna un prieten și colaborator de lungă durată!”, a scris Cezar Ouatu pe retelele de socializare.

Si tot el a anuntat cu parere de rau dupa o saptamana ca tabara s-a terminat si ii aspteapta pe elevi la iarna. “Final de tabără și o zi plină ce a început cu deja faimoasa “Omleta lu’ Ouatu” după care repetiții intense pentru concertul in aer liber al copiilor noștri, într-un mediu cum numai la Ferma Dacilor găsești, încununat de focul de tabără desprins parcă din poveste, multe aplauze, emoții, lacrimi de bucurie, lampioanele în formă de inimă și BBQ Party în compania părinților și a unui public senzațional! Copiii mi-au spus nostalgici că a trecut prea repede timpul și ar mai fi stat minim o saptămână!!! Pentru mine și echipa mea nu poate să fie decât un mare compliment și le-am promis că ne vom revedea la ediția de iarnă a Ficco Music Camp (Tabăra de creație artistică și dezvoltare personală)! Este o tabără atipică aș putea spune unde într-un timp foarte scurt reușim prin intermediul atelierelor noastre și a coordonatorilor noștri să avem o conexiune extrem de frumoasă cu toți!!! S-a plâns, s-a râs, ne-am distrat, am învățat mult atât pe plan artistic, social cât și uman!!! Mulțumiri echipei mele: George Burcea (coordonator actorie și artă scenică), Jurca Raluca (coordonator activități), Diana Ionescu Uta (coordonator dans) și întregului staff de la Ferma Dacilor care au fost o gazdă minunată în frunte cu bunul meu prieten Dinicu Cornel !!! Ne vedem la Ficco Music Camp (ediția de iarnă) !!”, a mai scris solistul.

Important este ca elevii s-au simtit bine si George Burcea a fost un profesor iscusit, care stie sa vorbeasca cu copii, doar si el e tata de doua fetite simpatice foc. Barbatul a stiut sa-si apropie copii din tabara si sa i invete diverse secrete de actorie, lucruri importante pe care le vor tine minte toata viata. Se pare ca despartirea a fost foarte grea mai ales ca toti pustanii l-au indragit pe proful si coordonatorul de actorie și artă scenică. S-a lasat cu lacrimi si imbratisari si cu promisiuni ca se vor revedea.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here