LOREDANA lanseaza single-ul „Dans, Dans, Dans”

LOREDANA - Dans, Dans, Dans
LOREDANA – Dans, Dans, Dans

LOREDANA dă oficial startul verii prin lansarea unei melodii care te va ridică de pe scaun de la prima ascultare. Este vorba despre single-ul „Dans, dans, dans”, care poate candida cu ușurință la titlul de coloana sonoră a nopților de vara, a petrecerilor până la răsărit și a clipelor petrecute alături de prieteni dragi.

Melodia este compusă de către Loredana, alături de Mihai Ogasanu, Marian Enache (Sensibil Balkan), Șerban Cazan și Gabriel Stănoiu, având versurile scrise de către artista.
Loredana și Mihai Ogasanu au mai colaborat în trecut și la hituri precum „Vreau toată noaptea”, „Depărtare”, „Zig Zagga” sau „Față cu șosete de diamant”.

„Sunt fericită să va anunț lansarea noului meu single <Dans, dans, dans>! Un cântec care o să va facă “să dansați sub stele toată noaptea”, oriunde ați fi în vara asta!! Cântecul l-am scris împreună cu vechiul meu prieten și colaborator, Mihai Ogasanu, și Marian Enache, pe versurile mele. Este produsă de Șerban Cazan și Gabriel Stănoiu. De abia aștept să dansăm împreună pe Dans, Dans, Dans! So get into the groove😘”, a declarat Loredana.

Cum pentru un artist, majoritatea momentelor de dans se petrec pe scenă, și în videoclipul piesei „Dans, dans, dans”, Loredana se întoarce în locul în care se simte cel mai bine, în față spectatorilor, cu multă energie și pasiune.

Pentru acest videoclip, Loredana a colaborat cu regizorul Bogdan Daragiu, iar filmarea a fost realizată pe 10 iunie, de ziua să de naștere, în cadrul concertului-eveniment caritabil – „De ziua mea Cântece pentru prieteni”.

O artista cu o carieră remarcabilă, LOREDANA se reinventează în fiecare an și pentru fiecare generație. Timp de peste trei decenii, Loredana a cântat despre iubire în nenumărate genuri și stiluri, fie că a interpretat muzică pop, rock, populară, jazz, jamparale, blues sau musical. A căutat în muzică să toate definițiile, nuanțele și semnificațiile cuvintelor care exprimă cele mai misterioase și puternice stări sufletești: iubire, dragoste, dor, nostalgie.

De la pop, la folclor, rock, jazz, alternativ, electro dance, într-un carusel sublim, un periplu sonor complet, fiecare spectacol Loredana este un fusion extravagant, armonic şi elegant, susținut cu virtuozitate de artiștii talentați din banda Agurida.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here