Mihai Nae a lucrat cu Billy Zane din „Titanic”

bily zane si mihai nae
bily zane si mihai nae

In 2020 la noi in tara a filmat o echipa de la Hollywood din care facea parte si actorul Billy Zane, cunoscut pentru rolul raului Cal Hockley din celebrul film „Titanic”. Dupa nenumarate roluri iata ca actorul a revenit in Romania, caci a mai filmat aici si in alte ocazii. Cu aceea ocazie actorul Billy Zane a filmat cu antrenorul cateilor vedetelor Mihai Nae care ne-a facut cateva marturisiri despre indragitul actor.

„Am fost onorat sa fiu ales pentru a contribui la filmarile productiei in care joaca Billy Zane. A existat un casting pe care catelul nostru l-a castigat detasat. Anagram Dog Carter este numele catelului din film care joaca alaturi de actorul pe care il stiam din ,,Titanic,, .Nu a fost usor ce am reusit sa facem mai ales ca lucrurile stau diferit cand colaborezi pentru un film in care actorii sunt de Hollywood.

Alaturi de Marius Dragomir cel mai nare crescator de rasa Jack Russel din tară, am pregatit acest exemplar pentru a juca cot la cot cu cei mai profesionisti. Este un om cu care lucrezi de placere si un tip care comunica foarte bine cu animalele”, ne-a povestit Mihai Nae care a trecut de la cateii vedetelor de la noi, precum cei ai lui Ruby sau Pepe, la staruri internationale. Abia asteptam sa vedem si noi filmul pe marile ecrane.

Cine este Mihai Nae – Dresează câini campioni

Instructorul canin Mihai Nae nu doar că este unul dintre cei mai tari dresori de câini de la noi, care lucrează și cu animalele de companie ale vedetelor. Acesta participă cu câinii de care se ocupă la diverse concursuri de unde nu pleacă cu mâna goală ci plin de premii și medalii. “În luna octombrie am avut una dintre marile realizări ale acestui an. Am devenit campion național cu Max Vom Berthub, un mascul de Ciobănesc German care în afară de faptul că a fost lucrat și pregătit de mine s-a și născut la mine în casă, acesta fiind puiul Umbrei care este câinele meu de suflet. Un alt rezultat mult așteptat a fost obținut alături de Arlo, câinele Liviei Graur, care a luat locul 2 național în cadrul concursului CAC obținut pe parcursul a două zile de competiție.

Arlo este puiul lui Aky, câinele actor cunoscut de toată lumea, el fiind prezent în toate emisiunile. Arlo duce mai departe generația mea de Belgian Malinois, eu având acasă pe mama și pe bunica acestuia. Igor, un alt exemplar de Belgian Malinois, frate cu Arlo, a ocupat și el locul 1. Locul 1 a mai fost ocupat și de Odin, un alt elev din rasă Ciobănesc German, și mă mândresc tot cu locul 1 ocupat de Athos, un exemplar de Amstaf, și tot cu locul 2 alături de Big, de asemenea tot un Amstaf”, spune, încântat dresorul și artistul Mihai Nae, care a colaborat cu mai multe vedete cunoscute de la noi pentru a le dresa animalele de companie, precum Ruby, Pepe, Daniela Gyorfi, Paula Seling, Amna, Valeria Arnăutu, Raluca Tănase, Sonia Trifan, Oana Roman, Alexandra Ungureanu și Livia Graur.

Citeste si despre:

Biletele de o zi la Untold - sold out în prima etapă de vânzare
N-ai sa crezi ce videoclipuri scoate Richard Stan dintr-un simplu garaj
Connect-R și-a lansat cartea „Din livada cu nuci”, în cadrul Bookfest de la Romexpo.
Tina Turner s-a stins din viata

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here