Damian Drăghici şi Feli au lansat videoclipul melodiei „Trandafire“

La un an după ce au colaborat pentru “Hopai Diri Da”, Damian şi Feli îşi unesc vocile şi creativitatea pentru un proiect inedit! Muzica este compusă de către Damian Drăghici, Şerban Cazan, Florin Boka, Vlad Popescu, iar textul este scris de Paula Rosenberg Drăghici, Feli, Laurenţiu Niculescu şi Vlad Popescu.

Damian si Feli

Regizat de Loyal Trip Cartel, clipul pune în scenă o poveste cinematografică în imagini alb negru, plină de pasiune şi lucruri interzise. Printre protagoniştii videoclipului se regăsesc Feli aka. La Famme fatale, Damian Drăghici aka. Bounty Hunter, dar şi Ioana Sihota (Madame Chow), Cristina Popa (Pretty Woman) şi Silviu Pasca (The Other Bounty Hunter).

“Cumva mesajul piesei ‘Trandafire’ transpus în relaţia mea profesională cu Damian Drăghici pot spune că e semi real. Damian ştie, şi cu sinceritate spun, că îl apreciez mult şi că viziunea lui din punct de vedere muzical mi se pare dincolo de tot ce e “normal”. Damian e un suflet şi un artist MARE. Suflet cu FOC. Genul meu de suflet. Să avem această colaborare pe piesa ‘Trandafire’, piesă la a cărei creaţie am participat şi piesă pe care o cânt cu patos de fiecare dată, e o bucurie pt sufletul meu. Pentru că mi-e dragă şi piesa şi îmi e drag şi Damian”, declară Feli.

“‘Trandafire’ este despre iubire, pasiune şi dragoste cu năbădăi”, adaugă Damian Drăghici.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here