Trupa Șuie Paparude a lansat videoclipul melodiei „Omul de gheață“

Trupa Șuie Paparude, una dintre cele mai iubite și apreciate formații din România, a lansat „Omul de gheață“, un single ce anunță noul album al formației.

suie_paparude_foto_andi_singer

Videoclipul „Omul de gheață“ a fost realizat de Andi Singer: „Băieții de la Șuie Paparude mi-au influențat viața de când eram foarte mic. Datorită lor am ajuns să cunosc o multitudine de muzică incredibilă, clipuri, filme, regizori, o întreagă lume care era ascunsă în underground, și de care eu nu eram conștient. Ei au fost cei care mi-au deschis apetitul către artă și sunt incredibil de bucuros că am reușit, după atâta timp, să le dau ceva înapoi si să colaborăm. Într-un fel cred ca a fost un fel de datorie, în mod sigur a fost o onoare, Șuie Paparude au darul de a avea o energie foarte sinceră și de a nu compromite deloc ceea ce sunt și asta îi face foarte speciali pe scena muzicală românească“.

Despre „Omul de gheață“, Michi (Mihai Câmpineanu), liderul trupei, spune că piesa a fost inițial instrumentală și a fost terminată și salvată în octombrie 2013. În 2017 s-a revenit asupra piesei, iar BeanMC a scris versurile: „«Omul de gheață» e o piesă optimistă, care privește înainte. Deși este învăluită și ambalată într-un ambalaj puțin «țepos», are un mesaj optimist“.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here