Daniel Lazăr a lansat, alături de Sound Chemistry, melodia „Inside you“

Doi producători, în primul rând prieteni, făcând muzică împreună de peste 10 ani, un experiment nou, primul single. Aşa se poate rezuma într-o singură frază povestea Sound Chemistry şi a primei piese lansate a acestui proiect, „Inside you”.

Dan Lazar

Este primul single promovat al noului experiment ce este Sound Chemistry Studio Project şi este primul rezultat a reţetei propuse pentru tot ceea ce va ieşi de aici încolo sub această titulatură.

Mixul este simplu în teorie: se ia o voce excelentă dar mai ales potrivită fiecărui nou track în parte şi se suprapune unei producţii cu un sound nu neapărat dar „de ce nu” „la modă”, nu neapărat dar „de ce nu” chiar şi „comercial”. Fiind pentru moment un „proiect de studio”, Sound Chemistry se bucură de libertatea de a colabora cu artişti din cele mai diverse zone ale industriei dacă este să ne referim la genul muzical abordat şi deja se pregătesc mai multe surprize în acest sens.

Pentru „Inside You”, primul single promovat, proiectul Sound Chemistry este susţinut de către Daniel Lazăr, una dintre cele mai bune voci pop rock din România. De altfel, Daniel nu este la prima colaborare în afara genului pe care îl abordează în mod obişnuit fiindcă în urmă cu doi ani a mai avut un featuring cu Paraziţii pentru single-ul „Toate-s la fel”.

„Îmi place foarte, foarte mult să experimentez lucruri noi. La fel cum s-a întâmplat şi în producţia pentru „Toate-s la fel” şi în proiectul Sound Chemistry, pe „Inside You” am găsit ocazia „să mă joc” într-o altă parte a lucrurilor.  Până la urmă evoluţia presupune să nu delimitezi în vreun fel ceea ce faci. Aceasta nu înseamnă că voi aborda de aici încolo acest gen muzical dar nici că nu voi mai repeta astfel de experienţe. Aş vrea să am mai mult timp pentru toată această muncă de „laborator” pentru că se pare că lucrurile frumoase din aceste încercări apar”, a spus Daniel Lazăr.

Single-ul „Inside You” este produs în totalitate de Sound Chemistry. MUSICOLOGY este casa de discuri care semnează publishing-ul noului track.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here