După 18 ani de carieră muzicală, Dana, Mihai şi Florin pun punct proiectului Hi-Q

Cu peste 1000 de concerte la activ, 26 de videoclipuri şi 8 hituri No 1, membrii uneia dintre cele mai iubite trupe din România deschid uşile unor noi începuturi odată cu celebrarea a 18 ani de activitate.

Hi Q

Cu această ocazie, trupa se întoarce în locul în care a început succesul, acum mulţi ani – pe malul mării, la apus, alături de prieteni, în cadrul emisiunii lui Teo Trandafir. Emisiunea aleasă este una cu încărcătură simbolică, Hi-Q debutând în emisiunea “Teo şi Mircea”, în urmă cu 16 ani.

Astăzi, în cadrul emisiunii “Plaja lui Teo”, au fost rememorate cele mai importante momente din istoria trupei şi au fost dezvăluite planurile fiecăruia dintre cei 3 membri. Seara de 31 iulie se va încheia cu un concert Hi-Q la “Crema Beach” din Mamaia, unde trupa îşi aşteaptă fanii pentru o ultimă reprezentaţie live cu cele mai iubite hituri precum “Un minut”, “Gaşca mea”, “Razna”, “Aşa-s prietenii”, “Bună dimineața” sau “Dor de tine, dor de noi”.

Mihai, Florin şi Dana rămân în atenţia publicului cu proiecte individuale:

„Pentru mine, viitorul înseamnă multă linişte în sânul familiei mele şi muzică făcută pentru suflet şi nu pentru comerţ. Cele câteva idei care nu au legătură cu muzica şi la care am început să lucrez, le ţin deocamdată pentru mine şi voi vorbi despre ele la momentul potrivit. Au fost 18 ani cu bune şi rele, ani din care am învăţat multe şi care se încheie foarte frumos pentru mine şi colegii mei. Sper ca muzica Hi-Q să rămână un motiv de bucurie. Le mulţumesc tuturor pentru tot”, declară Dana Nalbaru.

“Politica este continuarea procesului prin care îmi doresc să inspir, cu pragmatism şi responsabilitate, generaţiile viitoare. Din anul 2010, sunt membru al Partidului Social Democrat şi mi-am promis ca, în calitate de deputat, să îmi asum toate proiectele menite să descopere şi să dezvolte potenţialul uriaş pe care tinerii ţării noastre îl reprezintă şi care, de ce să nu spunem lucrurilor pe nume, este prea puţin mediatizat sau fructificat. În acest sens, am iniţiat Legea Voluntariatului, care a fost promulgată cu succes în Parlament, urmând să dezvolt numeroase alte proiecte”, declară Mihai Sturzu.

“Inovaţiile online pe care le-am realizat alături de Hi-Q sunt baza noului meu proiect – o agenţie digitală dedicată artiştilor. Avem deja 10 artişti pe care îi promovăm online, printre care amintesc Deepcentral, Voltaj, Alb Negru, Narcotic Sound, DJ Sava. De acum mă voi dedica 100% acestei agenţii digitale în care îmbin cele două pasiuni ale mele din ultimii 18 ani: muzica şi internetul”, spune Florin Grozea.

‘Hi-Q’, visul unor tineri de numai 16 ani, a cucerit inimile românilor şi a creat muzica unei generaţii, iar melodiile lor au ocupat primele poziţii în topurile de specialitate şi au devenit laitmotive pentru publicul de pretutindeni.

Pe lângă numeroasele hituri, Hi-Q este prima trupă muzicală din România care a moderat emisiuni ale celor mai importante posturi tv din România – Antena1, Prima TV, Naţional TV, Acasă TV, TVR2, Antena2, TVR1. Continuând linia premierelor, Hi-Q este prima trupă care îşi lansează un site (1999), formează primul fanclub online, deschide prima televiziune online în 2008, crează primul blog al unui artist român, lansează primul single digital cu vânzare stradală şi lansează prima pagină de Facebook a unui artist din România.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here