David Dobrincu a lansat videoclipul piesei „Hai”, la care a lucrat cu DeMoga Music

videoclip david dobrincu
videoclip david dobrincu

La cei 9 ani ai sai David Dobrincu este un model pentru copiii din generația sa deoarece este foarte ocupat si are o multime de activitati, iar azi, miercuri, 10 iunie, lansează si primul său videoclip din cariera muzicală. Pustiul a lucrat cu compozitorii din echipa de la DeMoga Music la piesa „Hai”, iar primul său videoclip a fost regizat de regizorul Alex Ceaușu, un profesionist in adevaratul sens al cuvantului.

Puștiul minune din showbizz își surprinde din nou fanii cu o piesă de vară, fresh, produsă de echipa de la DeMoga Music dar și cu primul lui videoclip din carieră în regia lui Alex Ceaușu. Melodia se numește „Hai”, videoclipul fiind filmat pe străzile din București după ce s-a terminat zilele de izolare, mesajul fiind exact ce trebuie pentru aceasta perioada.

david dobrincu cu bicicleta
david dobrincu cu bicicleta

„De multe ori acordăm prea multă atenție lucrurilor negative, ne concentrăm pe ceea ce ne lipsește și așteptăm ca tot universul să lucreze pentru noi fară a depune prea mult efort. Consider că trebuie să fim recunoscători pentru ceea ce avem, să nu luam totul de-a gata, să credem în visele noastre și să nu uitam că schimbările mari se fac din pași mici cu multe ore de muncă”, ne-a povestit David Dobrincu. Noua sa melodie abordează stilul pop-dance și se vrea a fi un indemn de a fi mai buni, mai veseli, de a zâmbi mai mult celor din jur și de a ne bucura de lucrurile mărunte.

videoclip david dobrincu
videoclip david dobrincu

Pentru videoclipul regizat de Alex Ceaușu puștiul a filmat în jur de 5 ore, fiind un actor foarte ascultător. Se poate spune și că are experiență, căci a jucat în mai multe proiecte printre care a avut câteva apariții și în serialul „Vlad” sau proiectul „Lecții de viață”. Puștiul s-a simțit extraordinar la filmări și a fost bucuros că nu a trebuit să filmeze mai multe duble pe străzile din București, acolo unde s-au filmat toate cadrele din videoclip.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here